Stichting Komma – Levensportret

Vanochtend heeft Stichting Levensportret een persbericht uitgestuurd dat bij u voor enige verwarring zou kunnen hebben gezorgd. Stichting Levensportret is de nieuwe stichting opgericht door Brian de Hond, een gewaardeerd oud-medewerker van Stichting Komma en tevens de halfbroer van onze oprichter.

Wij willen naar u toe benadrukken dat – in tegenstelling tot wat men uit het persbericht zou kunnen opmaken – Stichting Komma niet verbonden is met Stichting Levensportret. Ondanks de vergelijkbare missies en en de familierelatie van de twee oprichters, gaat het hier om twee verschillende stichtingen met verschillende doelgroepen, verschillende besturen en verschillende inkomstenstromen. Waarbij Stichting Komma zich richt op ongeneeslijk zieke ouders met kinderen met een leeftijd tot en met 18 jaar.

Stichting Komma blijft zich dus vol inzetten om zoveel mogelijk ouders met kinderen van de leeftijd tot en met 18 jaar een blijvende en tastbare herinnering te bieden. We hopen dat we dit ook in de toekomst met uw hulp kunnen blijven doen. 

Mocht u verdere vragen hebben naar aanleiding hiervan, kunt u contact met ons opnemen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *