Help als bedrijf

Overweeg je het steunen van een goed doel met jouw bedrijf? Wordt donateur van Stichting Komma of kom op een andere manier voor ons in actie! Op deze pagina vind je een aantal mogelijkheden hoe je ons kunt steunen.

Steun met een gift
Elke euro die we ontvangen wordt gebruikt om een Komma te maken. Wil jouw bedrijf mee helpen om Komma’s te blijven maken? Dan zijn wij – en alle gezinnen die we kunnen helpen – jouw bedrijf enorm dankbaar!

Substantieel steunen
Denk je aan een bijzondere schenking, misschien zelfs meerjarig, aan Stichting Komma? Of heb je een mooi idee om met jouw bedrijf geld op te halen voor Stichting Komma? Zoals het organiseren van een benefietbijeenkomst, een vrijdagmiddagborrel of een sportieve actie met collega’s en/of klanten. Of vervang het relatiegeschenk eens voor een donatie aan een goed doel. Of een andere ‘upselling’ actie. Neem dan contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken door onderstaand contactformulier in te vullen. 

Steunen met belastingvoordeel
Stichting Komma staat geregistreerd als een algemeen nut beogende instelling (ANBI). 

Aanmelden als bedrijf

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 
Doneer

Wil jij ons financieel ondersteunen? Met jouw donatie kunnen wij samen met de ouders die zich aanmelden kosteloos een Komma maken voor hen en hun gezin.

 
Kom in actie

Maak een collectebus aan, betrek je familie, vrienden, collega’s en haal geld op voor Stichting Komma.

 
Help als vrijwilliger

Voor Stichting Komma zijn vrijwilligers onmisbaar. Zonder de inzet van vrijwilligers is het onmogelijk om voor alle ouders die zich bij ons aanmelden kosteloos een Komma te maken.

“Sinds het maken van het portret maak ik mij niet meer druk over het schrijven van brieven of een dagboek. Alles wat ik heb willen zeggen is nu al vastgelegd. Dat geeft enorm veel rust en daar ben ik Stichting Komma heel erg dankbaar voor”

“Wat deed mama toen ze 18 was?
Heeft ze nog tips voor als ik later groot ben?
Hoe kun je die vragen later beantwoorden als je er niet meer bent?

Het idee dat mijn familie later altijd naar mij kan kijken en luisteren als ze daar behoefte aan hebben geeft mij een fijn gevoel.”

“Heel erg veel dank voor………alles. Jullie prettige benadering naar ons, jullie tijd, de energie die jullie in ons hebben gestoken. En wat jullie voor ons en al die andere gezinnen betekenen”

“Door de laagdrempeligheid, de efficiëntie en het vakmanschap van Stiching Komma hadden we binnen no time een prachtig en waardevol videoportret voor onze dochter”