Help als vrijwilliger

Voor Stichting Komma zijn vrijwilligers onmisbaar. Dankzij hun inzet is het mogelijk om voor alle ouders die zich bij ons aanmelden kosteloos een Komma te maken.

Interviewer: 
Wij hebben per regio een vrijwilligerspoule. Om te zorgen dat onze interviewers met enige regelmaat de kans krijgen om portretten te maken, kan er een beperkt aantal vrijwilligers in zo’n poule. Momenteel zitten alle poules vol, mocht je je willen aanmelden dan zetten we jouw aanmelding op de wachtlijst in ons systeem. Wanneer we ruimte hebben voor nieuwe mensen in deze regio zullen we contact met je opnemen.

Camera:
Als jij voor ons het camerawerk zou willen doen en in het bezit bent van je eigen (semi-)professionele apparatuur vul dan het formulier in. Wij hebben per direct plek in alle regio’s.

Wil je ons op een andere manier helpen, stuur dan een mail naar: info@stichtingkomma.nl

Aanmelden als vrijwilliger

 
Doneer

Wil jij ons financieel ondersteunen? Met jouw donatie kunnen wij samen met de ouders die zich aanmelden kosteloos een Komma maken voor hen en hun gezin.

 
Help als vrijwilliger

Voor Stichting Komma zijn vrijwilligers onmisbaar. Zonder de inzet van vrijwilligers is het onmogelijk om voor alle ouders die zich bij ons aanmelden kosteloos een Komma te maken.

 
Help als bedrijf

Als bedrijf kun je heel veel betekenen voor de stichting, met een mooie éénmalige schenking of liever nog een meerjarige verbintenis met onze missie. Misschien kun je als bedrijf een actie organiseren voor/met je werknemers of voor je klanten. Genoeg mogelijkheden!

“Sinds het maken van het portret maak ik mij niet meer druk over het schrijven van brieven of een dagboek. Alles wat ik heb willen zeggen is nu al vastgelegd. Dat geeft enorm veel rust en daar ben ik Stichting Komma heel erg dankbaar voor”

“Wat deed mama toen ze 18 was?
Heeft ze nog tips voor als ik later groot ben?
Hoe kun je die vragen later beantwoorden als je er niet meer bent?

Het idee dat mijn familie later altijd naar mij kan kijken en luisteren als ze daar behoefte aan hebben geeft mij een fijn gevoel.”

“Heel erg veel dank voor………alles. Jullie prettige benadering naar ons, jullie tijd, de energie die jullie in ons hebben gestoken. En wat jullie voor ons en al die andere gezinnen betekenen”

“Door de laagdrempeligheid, de efficiëntie en het vakmanschap van Stiching Komma hadden we binnen no time een prachtig en waardevol videoportret voor onze dochter”